Ventilatieroosters
Bekker Bekker

Glaswerken en glashandel

maak een afspraak

Ventilatieroosters

Het ventileren van woningen is noodzakelijk voor de gezondheid van de woning en voor die van de bewoners. Activiteiten, zoals onder meer verwarming, roken, koken, slapen etc., brengen vocht, geurtjes en vervuilde lucht voort. Ventilatieroosters zorgen voor de noodzakelijke luchtverversing op natuurlijke wijze. Bovendien zijn ventilatieroosters perfect inbraakveilig, vrij van regeninslag, insectenwerend en laat de eenvoudige schoonmaakbaarheid ervan toe de woning continu te voorzien van verse lucht.

Geluiddempende ventilatievoorzieningen of suskasten zorgen daarenboven voor luchttoevoer terwijl het geluid wordt gedempt. De ventilatiestroom komt op gang door een drukverschil over de gevel, veroorzaakt door wind- en temperatuurverschillen.

Bekker Glashandel werkt al jaren met de ventilatieroosters van Duco. Duco is marktleider op het gebied van ventilatie en levert kwaliteitsroosters in vele soorten, ontwerpen en kleuren. Zo kunnen wij voor elke situatie een geschikt ventilatierooster leveren en vakkundig monteren.
Glashandel Bekker is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van ventilatieroosters. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden!

Klik hier voor ons assortiment!

Alle maten en hoogtes leverbaar
Goeie ventilatie

Direct bestellen?

Direct bestellen?

Glashandel Bekker is een begrip in regio Alkmaar. Al vele jaren specialist op het gebied van glas- en timmerwerken.

direct bestellen

Wist u dat u subsidie kunt krijgen op het vervangen van glas?

Wist u dat u subsidie kunt krijgen op het vervangen van glas?

Ventilatieroosters voorbeelden

Samenwerken aan uw project? Informeer naar de mogelijkheden