Over ons

Over ons

Opvallend
Al ruim 35 jaar is Bekker Glas een begrip in de regio. Wie de opvallende bussen van Bekker Glas nog nooit heeft zien rijden is waarschijnlijk al een tijdje niet meer buiten geweest.

 


Familiebedrijf
Het familiebedrijf is in 1980 opgericht door vader Henk en het stokje is inmiddels overgedragen aan zoon Rogier. Rogier maakte 5 jaar geleden de bewuste keuze om het familiebedrijf voort te zetten en wel op zijn geheel eigen manier. De eerste veranderingen zijn al duidelijk zichtbaar in het bedrijf. Niet alleen is het bedrijf zich, naast de particuliere markt, meer op de zakelijke markt gaan richten, maar ook treedt het als groothandel op. Ook kan het in de regio hoogwaardig glas tegen de scherpste tarieven aanbieden. Gerenommeerde bouwbedrijven als de Geus Bouw en Bouwbedrijf Tromp (uit Alkmaar) kan het bedrijf inmiddels tot zijn vaste afnemers rekenen.
 


Wat mensen niet weten!
Wat veel mensen nog niet weten is dat voor het vervangen van glas slechts 6% BTW in rekening gebracht wordt. Een sympathiek gebaar van de overheid, waardoor de particulier voorlopig veel voordeliger uit is. Daarnaast, en dat is nog veel belangrijker, zijn er ook subsidies mogelijk als mensen hun oude glas willen laten vervangen door isolatieglas.

 

Indien u wilt weten of u voor een subsidie in aanmerking komt, neemt u dan contact op met Bekker Glas. Zij zoeken het graag voor u uit.