Referenties

Wat zeggen de klanten

maak een afspraak

Referenties

John Smit TuinenWij waren zeer tevreden met het geleverde werk en bovendien werd alles op tijd geleverd. John Smit werk samen met Bekkerglas.

Bekijk fotos

Zee & Zo PettenDe gebroeders Schut zijn via De Geus Bouw in zee gegaan voor hun nieuwe Strandpalvaljoen. Wij waren zeer content met het geleverde werk van het HR++ isolatieglas. Snel en vakkundig geplaatst. Tevens hebben wij een goed advies gekregen over de windschermen die uiteindelijk ook zeer snel en vakkundig zijn geplaatst.

Bekijk fotos

Fam. Schurer Bergen NHNa een tip van de buren zijn we terecht gekomen bij Glashandel Bekker. Wij wouden graag onze gehele achtergevel vernieuwen. Waarbij we zelf dachten aan een schuifpui en nieuwe kozijnen op de verdieping. Na een goed advies gesprek heeft hij ons een uitstekende en scherpe offerte gegeven. Tijdens de werkzaamheden, heeft hij ons geadviseerd om van twee ramen, een groot kozijn van te maken. Wij zijn hier nog steeds erg blij mee en zijn zeer tevreden over glashandel Bekker en zullen hem dan ook zeker aanbevelen aan familie en vrienden.

Bekijk fotos

Niels BoumanHele goeie samenwerking gehad met Bekkerglas en het zat er binnen no-time op.

Bekijk fotos

Joh. van Duin BouwbedrijfDoor het goeie advies van Bekkerglas, hebben wij de mensen kunnen adviseren om er zonwerend glas in te plaatsen. Zodat het binnen heerlijk koel blijft.

Bekijk fotos
Samenwerken aan uw project? Informeer naar de mogelijkheden