Timmerwerken
Bekker Bekker

Timmerwerken

Specialisten in timmerwerken regio Alkmaar en omstreken.

Bekijk hieronder het timmerwerken van BekkerGlas. Mocht u vragen hebben over de verschillende werkzaamheden dan kunt u gebruik maken van het contactformulier of even bellen met Bekker Glas.

Dakkapellen

Een dakkapel zorgt voor extra ruimte en licht in uw huis. Lees hier meer over de voordelen van dakkapellen en ontdek wat een dakkapel voor uw huis kan betekenen.

Kozijnen

Nieuwe kozijnen zijn een grote aanwinst voor uw woning, er zijn echter wel een paar belangrijke dingen waar je op kunt letten.

 

Schuren

Wij maken van uw idee een praktisch ontwerp. Uw houten schuur wordt voorzien van de beste houtmaterialen die er zijn. Houten schuren van Bekker Timmerwerken zijn duurzaam en onderhoudsarm en tevens in alle houtsoorten te verkrijgen.

 

Tuindeuren

Hardhouten tuindeuren maken uw wooncomfort compleet. Tuindeuren verbinden uw woonkamer of keuken immers rechtstreeks met uw tuin. Zo geniet u vanaf de lente tot en met de herfst veel meer van de buitenlucht. En in de winter kijkt u heerlijk ver weg vanaf uw luie stoel. Vooral als u tuindeuren heeft met brede zijlichten.