Gelaagd glas
Bekker Bekker

Glaswerken en glashandel

maak een afspraak

Gelaagd glas

Kies veiligheidsbeglazing om uzelf optimaal te beschermen tegen inbraak en vandalisme! Deze beglazing draagt bij tot de bescherming van uw eigendommen. Ze is inbraak vertragend en maakt het inbrekers moeilijk uw huis binnen te dringen.

Gelaagd glas
Gelaagd glas bestaat uit minimaal 2 glasplaten met daartussen één of meerdere polyvinylbutralfolie's (PVB). Nadat de verschillende lagen zijn samengebracht worden ze in een autoclaaf onder druk met behulp van een thermische behandeling tot één geheel gevormd. Bij breuk zorgt de PVB-folie ervoor dat de glasfragmenten op hun plaats blijven. Wanneer het raam in een sponning is geplaatst blijft de weerstand van het glas intact. Door een verschillend aantal glasplaten of verschillende diktes glas en folie te combineren ontstaan er samenstellingen die voor verschillende toepassingen geschikt zijn. Zo kan gelaagd glas voor veiligheid (NEN3569) worden toegepast, maar ook voor inbraakwering en zelfs als kogelwerend glas. Ook kan gelaagd glas worden gecombineerd met isolerende beglazing. De gebruikte folie kan helder of mat worden uitgevoerd maar kan voor bepaalde toepassingen ook gekleurd zijn.

Voordelen
De beglazing heeft een inbraak werende functie en beschermt zo u en uw eigendommen.

  • U bent absoluut veilig in de omgeving van de beglazing; u loopt geen enkel risico gewond te raken.
  • U maakt het inbrekers moeilijk en geniet ondertussen in alle rust van optimaal comfort.

Inbraak werend veiligheidsglas kan gecombineerd worden met diverse andere toepassingen van glas die gericht zijn op verbetering van uw leef comfort, zoals betere thermische isolatie, geluidswering, zelfreinigende werking en decoratie.

Glashandel Bekker is in staat alle typen gelaagd glas te leveren tegen scherpe tarieven. Neemt u ons contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gelaagdglas 33.1 t/m 66.2 kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren!

Verkleurt niet door inwerking van zon of kunstlicht
Goed alternatief voor kostbare beschermingssystemen
Biedt bescherming tegen inbraak
Gelaagd glas absorbeert veel soorten geluid

Direct bestellen?

Direct bestellen?

Glashandel Bekker is een begrip in regio Alkmaar. Al vele jaren specialist op het gebied van glas- en timmerwerken.

direct bestellen

Wist u dat u subsidie kunt krijgen op het vervangen van glas?

Kijk of u hiervoor in aanmerking komt.

Gelaagd glas voorbeelden

Samenwerken aan uw project? Informeer naar de mogelijkheden